Parkinson Café Appingedam

Parkinson Café Appingedam

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Parkinson Café Appingedam

Korte omschrijving:

Data en tijd:
Het Parkinson Café is geopend elke 4de vrijdagmiddag van de even maanden van 14.00 -16.00 uur (inloop 13.45 uur). Entree: 2 euro p.p. voor koffie/thee en koekjes. Met uitzondering van de maand december, hiervoor hebben we een nieuwjaars bijeenkomst.

Het Parkinson Café.

Voor wie?
Het is een ontmoetingsplek voor iedereen die met de ziekte van Parkinson te maken heeft, of u nu patiënt, familie, mantelzorger of geïnteresseerd bent in de ziekte.

Het Parkinson Café Appingedam e.o. wordt georganiseerd door een aantal enthousiaste zorgverleners die betrokken zijn bij de Parkinsonzorg, vrijwilligers en contactpersonen van de Parkinson Vereniging.

Allen zagen dat er behoefte was in dit gebied aan een Parkinson Café voor patiënten en hun partners /mantelzorgers.Contact met lotgenoten is het hoofddoel van het Parkinson Café.

Ook zal informatie over de ziekte en het uitwisselen van tips aan elkaar, een grote rol spelen. Inlichtingen: parkcafeappingedam@gmail.com of tel.0596 601618, of 0596 533576.

Locatie
Gebouw ASWA-Welzijn Burgemeester Klauckelaan 16 9902 KZ Appingedam.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van het ASWA-gebouw.

Locatie en bezoekadres Parkinson Café Appingedam:

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl 
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam


Tijd:
14:00 - 16:00
prijs:
€ 0,00

Maximaal aantal plaatsen:
60

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig vrijdag 29 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.