Stadstuin de Eendracht

Stadstuin de Eendracht

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Stadstuin de Eendracht

Korte omschrijving:

Stadstuin De Eendracht is een groene ontmoetingsplaats voor iedereen die van tuinieren houdt. Hier komen kinderen, ouderen, mensen met een beperking en Damsters samen om te genieten van de siertuin of van de eigen moestuinbak.

Wie weet voel jij je als enthousiaste tuinder geroepen om te helpen de Stadstuin duurzaam te onderhouden. Iedereen is van harte welkom!

Je kan ook voor een klein bedrag een moestuinbak huren om daarin je eigen biologische groenten en kruiden te kweken.

Als vrijwilliger ben je natuurlijk welkom voor het organiseren van ontmoetingsactiviteiten of om mee te helpen in de tuin.

Ben je geïnteresseerd, wil je een moestuinbak huren, wil je ons team versterken, heb je nieuwe ideeën of wil je een bijdrage leveren aan activiteiten en/of tuinonderhoud? Meld je dan graag bij Peronne Burggraaf, via p.burggraaf@aswa-welzijn.nl of telefonisch onder 0596 623 315.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina

Stadstuin de Eendracht is een onderdeel van Groen Verbindt van het Oranjefonds.

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl 
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam

Tijd:
00:00 - 23:59
prijs:
€ 0,00

Maximaal aantal plaatsen:
75

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig maandag 11 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.