Jimmy's

Jimmy's

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Jimmy's

Korte omschrijving:

Jimmy’s Appingedam & Delfzijl is gevestigd in de oude kosterswoning naast Kabzeël aan de Dijkstraat. Drie middagen is het team van vrijwilligers en stagiaires daar actief met jongeren bezig. Na schooltijd is er eerst een moment van ontspanning, daarna beginnen we met activiteiten. Buiten de openingstijden is Jimmy’s natuurlijk ook actief, want activiteiten beperken zich niet alleen tot drie dagen in de week. Heb je een leuk idee? Kom dan bij ons langs!

Wat is Jimmy's

Je bent jong en je zit vol met ideeën. Je wilt je talenten ontdekken en dingen organiseren. Of misschien vind je dat juist heel erg moeilijk en loop je over een bepaalde onderwerpen te tobben. Je hebt vragen over vriendschappen, over je lichaam, of je worstelt met je identiteit. Daarom is er Jimmy’s. Wij zijn er voor en door jongeren.

Openingstijden

  • Woensdag: 15.00 - 17.00 uur
  • Donderdag: 15.00 - 17.00 uur
  • Vrijdag: 15.00 - 17.00 uur
Locatie en bezoekadres Jimmy's:
 
Jimmy's
Dijkstraat 79
9901 AP Appingedam
E: info@jimmysdal.nl
W: www.jimmydal.nl
M: 06 8357344

Tijd:
15:00 - 17:00
prijs:
€ 0,00

Maximaal aantal plaatsen:
50

Locatie(s)

Jimmy's


Adres:
Dijkstraat 79, 9901 AP Appingedam

Activiteitrubrieken

Algemene voorlichtingData

Frequentie:
eenmalig donderdag 13 juli 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.