Het Repair Café

Het Repair Café

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Het Repair Café

Korte omschrijving:

Heb je apparaten thuis de je niet wilt weggooien, dan is het Repair Café wellicht iets voor jou. Het Repair Café is voor iedereen toegankelijk. Je voert er samen met deskundige vrijwilligers reparaties uit. Het gaat bijvoorbeeld om reparaties van fietsen, huishoudelijke apparaten, speelgoed en meubels, maar ook van computers en laptops. Eventuele onderdelen, zoals fietsonderdelen, moeten zelf worden aangeschaft. 

Voor de reparaties worden geen kosten berekend, wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de aanschaf van gereedschappen e.d.

Ben je geïnteresseerd? Dan zien we je graag op

  • de 1e zaterdag van de maand
  • van 13.00 tot 16.00 uur
  • in ons ASWA-gebouw

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam

Tijd:
13:00 - 16:00

Maximaal aantal plaatsen:
20

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig zaterdag 6 april 2019

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.