Opstap

Opstap

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Opstap

Korte omschrijving:

Opstap is een spelleerprogramma voor ouders en kinderen van 4 en 5 jaar oud. Het programma biedt ouders de gelegenheid om de ontwikkeling van hun kind te stimuleren en het kind voor te bereiden op groep 3 van de basisschool. 

Opstap is een spelleerprogramma voor ouders en hun kinderen van 4 en 5 jaar oud. Het programma biedt ouders de gelegenheid om de ontwikkeling van hun kind te stimuleren en het kind voor te bereiden op groep 3 van de basisschool. 

Het programma duurt 2 jaar. Elke week komen de moeders naar het ASWA-gebouw waar ze groepsgewijs instructie krijgen over het activiteitenboek van die week. Moeders gaan die activiteiten vervolgens thuis zelf met hun kinderen doen. Tijdens de bijeenkomsten is er tevens ruimte voor vragen over opvoeding.

Via Opstap leren kinderen spelenderwijs allerlei vaardigheden op het gebied van taal, rekenen e.d. ter voorbereiding op groep 3 van de basisschool. Kinderen krijgen meer zelfvertrouwen doordat ze thuis activiteiten doen die op school ook gedaan worden. Moeders leren bij Opstap veel over de ontwikkeling van kinderen en raken daar ook meer bij betrokken.

Coördinatie: Filiz Tunc

E: f.tunc@aswa-welzijn.nl

Wil je meedoen of toch eerst meer informatie? bel met de receptie van de ASWA.

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl 
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam

Tijd:
00:00 - 23:59

Maximaal aantal plaatsen:
10

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.