Alzheimer Café Noordoost Groningen

Alzheimer Café Noordoost Groningen

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Alzheimer Café Noordoost Groningen

Korte omschrijving:

In het Alzheimer Café kunt u al uw vragen over dementie stellen. Het is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook neemt er een sociaalwerker deel aan de werkgroep en de organisatie van het alzheimercafé.

Elke eerste dinsdag van de maand praten de gasten met elkaar over de dingen die ze meemaken, over dementie en over de mogelijkheden voor hulp- en dienstverlening.

De vaste locatie: Damsterheerd in Appingedam.

  • Tijdstip: De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. U hoeft zich niet aan te melden en deelname is gratis, net als de koffie en de thee.

Inlichtingen: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Alzheimer Café via e-mail: ac.appingedam@gmail.com

Locatie en bezoekadres Alzheimer Café Noordoost Groningen:

Damsterheerd
Heerdtlaan 2
9901 CC Appingedam

Tijd:
19:30 - 21:30

Maximaal aantal plaatsen:
50

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig dinsdag 5 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.