De Inzet

De Inzet

Activiteitdetails

Naam activiteit:
De Inzet

Korte omschrijving:

Steeds meer mensen doen mee aan De Inzet, voortgekomen uit het Project Maatschappelijk Actief van ISD Noordoost op Werkplein Eemsdelta in Delfzijl. Inzetters zijn mensen met een uitkering die wonen in een van de DAL Gemeenten.

Inzetters zijn bij voorkeur actief in Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Naast het gewone, bestaande vrijwilligerswerk doen zij binnen De Inzet allerlei activiteiten rondom tuinonderhoud en fruit verwerken. Er worden regelmatig nieuwe projectonderdelen gestart. Deze zijn afhankelijk van vraag en aanbod vanuit gemeenten, bedrijven en particulieren en de Inzetters zelf natuurlijk.

De Inzet leren kennen is simpel: in overleg met de organisatoren kunt u starten met het bezoeken van de wekelijkse koffiemiddag. Daar staat gezelligheid voorop. En u krijgt er handige informatie. Bijvoorbeeld over het project en allerlei andere onderwerpen. Om meer zicht te krijgen in uw mogelijkheden en kwaliteiten, heeft De Inzet een training die u kunt volgen. Daarna gaat u meedraaien in een Inzetteam.

Binnen De Inzet ontdekt u zo waar u goed in bent. U leert wellicht nieuwe kanten van u zelf kennen. Samen met de begeleiders bekijkt u welk vrijwilligerswerk bij uw wensen aansluit. De begeleiders bieden ondersteuning om een geschikte plek te vinden. Wie actief wordt, kan het maandelijkse vrijwilligerscafé van De Inzet in Appingedam bezoeken. De Inzet biedt zo voor iedereen een leuke activiteit én alle activiteiten zijn gratis. De Inzet kan ook voor u de sleutel tot persoonlijke groei zijn! Na De Inzet is de stap naar een andere vrijwilligersbaan nog maar klein.

De inzet wordt in opdracht van de ISD uitgevoerd door het Noorderpoort, de ASWA en de SW&D.

Coaches zijn:

Dhr. J. Snoek, E: j.snoek@aswa-welzijn.nl
Mevr. P. Burggraaf, E: p.burggraaf@aswa-welzijn.nl
Mevr. E. Eissens, E: e.eissens@aswa-welzijn.nl

Coördinator:
 
 
Locatie en bezoekadres De Inzet:
 
ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl 
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
Tijd:
00:00 - 23:59

Maximaal aantal plaatsen:
50

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.