Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Schoonheidsspecialiste

Korte omschrijving:

Een gezichtsmaskertje, een kleine schoudermassage en een beetje make-up aanbrengen. Veel mensen vinden het heerlijk om even in de watten gelegd te worden. Er wordt voldoende tijd voor hen genomen in een aangename ruimte.

Vele senioren hebben pas op hoge leeftijd ontdekt wat een schoonheidsspecialiste is en doet en men komt graag terug. Voor meer informatie kunt u bellen met receptie van de ASWA T: 0596 623315.

  • De schoonheidsspecialiste elke vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (op afspraak) bij de ASWA-Welzijn (voor iedereen betaalbaar)

Locatie en bezoekadres schoonheidsspecialiste:

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl 
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
Tijd:
09:00 - 17:00

Maximaal aantal plaatsen:
1

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig vrijdag 1 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.