Pedicure

Pedicure

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Pedicure

Korte omschrijving:

De pedicure heeft zitting op maandag en dinsdag en heeft het erg druk met klanten van 60 jaar en ouder. Naast de uitstekende verzorging van de voeten, is de ASWA pedicure ook het luisterende oor voor veel ouderen.

Regelmatig brengt de pedicure een klant in contact met een ouderenwerker en wordt iemand begeleid naar een van de vele activiteiten. Al deze werkzaamheden gebeuren door ervaren specialisten.

  • Afspraken voor voetverzorging lopen rechtstreeks via de pedicure zelf. Voor meer informatie kunt u bellen met receptie van de ASWA T: 0596 623315.

Locatie en bezoekadres Pedicure:

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl 
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
Tijd:
09:00 - 16:00

Maximaal aantal plaatsen:
1

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

Diensten & VoorzieningenData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.