Repro Kado

Repro Kado

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Repro Kado

Korte omschrijving:
 
's Heeren Loo wil graag midden in de maatschappij staan. Onze cliënten draaien dan ook zoveel mogelijk mee in de maatschappij.

In samenwerking met ASWA-Welzijn creëren we een werkplek waarin cliënten in contact komen met mensen. We leveren voor het ASWA gebouw en klanten kopieerwerk in de vorm van posters, visitekaartjes, flyers, dorpskranten enz. Daarnaast maken we ook allerlei papieren producten om te verkopen.

Wilt u meer informatie bel dan met de receptie ASWA-Welzijn en vraag naar de Repro Kado T: 0596 623315 of email: repro-kado@aswa-welzijn.nl. Kijk ook eens op onze Repro Kado: Facebook pagina.

Locatie en bezoekadres Repro Kado:

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam

Tijd:
09:15 - 16:00

Maximaal aantal plaatsen:
10

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

DagactiviteitData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.