Muziekschool Appingedam

Muziekschool Appingedam

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Muziekschool Appingedam

Korte omschrijving:

Wij verzorgen betaalbare gitaar-, basgitaar-, piano- en zanglessen in Appingedam, voor iedereen vanaf 7 jaar. Muziekschool Appingedam heeft de kennis in huis om de cursist daar te brengen waar hij of zij op muzikaal gebied wil zijn.

Tijdens een gratis kennismaking bespreken we hoe we de lessen volgens jouw wensen gaan invullen. Elke cursist is anders en er wordt dan ook een lespakket op maat samengesteld. Lessen worden doorgaans privé gegeven, maar ook duo-en groepslessen in elk genre behoren tot de mogelijkheden.

  • Wij zijn er van maandag t/m vrijdag van 14.00 - 21.00 uur

Wil je meedoen of toch eerst meer informatie? kijk dan op Muziekschool Appingedam Facebook. of E: info@muziekschoolappingedam.nl

Locatie en bezoekadres Muziekschool Appingedam:

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam


Tijd:
14:00 - 21:00

Maximaal aantal plaatsen:
20

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Meer info

Zaal 12 Spreekkamer I


Activiteitrubrieken

Muziek, Zang & DansData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.