PlusBus

PlusBus

Activiteitdetails

Naam activiteit:
PlusBus

Korte omschrijving:

Vond u het altijd leuk om uitstapjes te maken, maar kwam het er al lang niet meer van of heeft u geen mogelijkheid zelfstandig erop uit te gaan? Dan biedt onze PlusBus dé oplossing!

Hoe mooi is het om samen met anderen een gezellig uitstapje te maken naar Duitsland, naar tuin- en winkelcentra, naar musea, naar prachtige steden, naar gezellige markten of een tocht door een gebied als bijvoorbeeld de Hondsrug? U wordt vervoerd in onze PlusBus die voldoende ruimte biedt om uw rolstoel of rollator mee te nemen. Indien nodig, wordt u van huis opgehaald en weer thuis gebracht.

En wat niet onbelangrijk is: de PlusBus heeft als extra service een KORTINGSPAS. Deze is voor een gering bedrag verkrijgbaar en biedt aantrekkelijke KORTINGEN op alle uitstapjes.

Alle uitstapjes zijn terug te vinden in een programmaboekje dat maandelijks verschijnt. Wilt u dit boekje thuis ontvangen, meldt u zich graag aan via het hieronder vermelde telefoonnummer. De kosten voor dit programmaboekje bedragen € 5,00 per jaar.  U kunt het boekje ook maandelijks bekijken onder deze link: www.plusbusappingedam.nl.

De PlusBus is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds.  De coördinatie is in handen van ASWA-Welzijn. De PlusBus rijdt in 5 gemeenten met 3 bussen. Dit zijn de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Het Hogeland, Loppersum en Midden-Groningen.

Voor alle vragen rondom de PlusBus staan onze zeer betrokken vrijwilligers u graag op werkdagen van 9.00 - 12.00 uur telefonisch te woord. Ze zijn te bereiken onder het nummer van het Service Punt tel: 0596 626792 of per e-mail: osp@aswa-welzijn.nl

De project coördinator is Jan Schuur, die bereikbaar is onder het algemeen telefoonnummer van de ASWA, 0596 623315 of per e-mail: j.schuur@aswa-welzijn.nl

Locatie en bezoekadres PlusBus:

ASWA-Welzijn

Service Punt
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 626792
E: osp@aswa-welzijn.nl
W: www.plusbusappingedam.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
 
Leuke filmpjes "uitstapjes met de PlusBus"
 
 
 
 

Tijd:
09:00 - 16:00

Maximaal aantal plaatsen:
30

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

PlusBusData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.