PlusBus

PlusBus

Activiteitdetails

Naam activiteit:
PlusBus

Korte omschrijving:
Met leeftijdsgenoten gaat u in kleine groepjes naar tuin- en winkelcentra, musea, pittoreske steden en attracties Dit alles in bussen die zeer geschikt zijn voor ouderen. Rolstoelen en rollators kunnen mee. U wordt van huis gehaald en ook weer thuis gebracht.

Alle uitstapjes zijn terug te vinden in een programmaboekje dat maandelijks wordt uitgegeven. Om dit boekje thuis te kunnen ontvangen, hoeft u zich enkel aan te melden via het hieronder genoemd telefoonnummer. De kosten voor dit programmaboekje bedragen € 5,00 per jaar.  U kunt het boekje ook maandelijks bekijken onder deze link: www.plusbusappingedam.nl.

De PlusBus is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds.  De coördinatie is in handen van ASWA-Welzijn. De PlusBus rijdt in 5 gemeenten met 3 bussen. Dit zijn de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Eemsmond, Loppersum en Slochteren.

Veel ouderen maken een uitstapje met de PLUSbus. Ze komen terug van een uitje met prachtige ervaringen. We horen vaak: “heb iemand ontmoet die ik kende van vroeger”, of “ dit kan ik mijn kleinkinderen vertellen”, “kon zelf weer mijn kleren uitzoeken en kopen”  en “we hebben zo’n plezier gehad!”.

De PlusBus heeft als extra service een kortingspas. Deze is voor een gering bedrag te koop en biedt leuke korting op alle uitstapjes.

Voor alle vragen rondom de PlusBus zitten op werkdagen van 9.00 - 12.00 uur zeer betrokken vrijwilligers klaar om u telefonisch te woord te staan. Ze zijn te bereiken onder het nummer van het Service Punt tel: 0596 626792 of per e-mail: osp@aswa-welzijn.nl

De project coördinator is Jan Schuur, die bereikbaar is onder het algemeen telefoonnummer van de ASWA, 0596 623315 of per e-mail: j.schuur@aswa-welzijn.nl

Locatie en bezoekadres PlusBus:

ASWA-Welzijn

Service Punt
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 626792
E: osp@aswa-welzijn.nl
W: www.plusbusappingedam.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam
 
Leuke filmpjes "uitstapjes met de PlusBus"
 
 
 
 

Tijd:
09:00 - 16:00

Maximaal aantal plaatsen:
30

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Activiteitrubrieken

PlusBusData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.