Competitie biljarten

Competitie biljarten

Activiteitdetails

Naam activiteit:
Competitie biljarten

Korte omschrijving:

Biljarten is een prachtige sport, toegankelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd.  Naast het “vrij biljarten” wordt er bij de ASWA ook in clubverband biljart gespeeld. De clubleden spelen op maandag-, dinsdag-, of woensdagmiddag. In de zomerperiode kunnen de leden alle drie genoemde middagen meespelen, in het najaar en het voorjaar op twee van de drie middagen.

Als clubleden spelen we een zogenaamde interne competitie, waarin elk clublid kampioen kan worden. Elk lid speelt twee partijen per middag, de rest van de tijd wordt gevuld als teller/schrijver en met gezelligheid. De wedstrijdleider deelt de spelers met behulp van een computerprogramma in en houdt de scores bij. Naast het biljarten vinden we gezelligheid en onderlinge betrokkenheid uitermate belangrijk.

In de provincie Groningen spelen we tevens met een 7 tal mee in een externe competitie. Hoogte punten voor de club zijn het jaarlijkse kersttoernooi en het eindtoernooi begin mei. Deze toernooien duren de gehele dag en de dag wordt volledig verzorgd.

De club krijgt veel zeer gewaardeerde steun van de stichting “Vrienden van het Ouderenwerk”. Deze seniorengroep haalt elke werkdag oud papier op in Appingedam en omgeving en stelt daarmee onze club in staat het mooie werk te doen. Ook van het ”Loket Leefbaarheid” hebben we een mooie bijdrage mogen ontvangen. 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag in de club biljarten? Dan zien we je graag op. 

  • maandag t/m woensdag
  • van 13.00 tot 17.00 uur
  • in ons ASWA-gebouw

ASWA-Welzijn
Burgemeester Klauckelaan 16
9902 KZ Appingedam
T: 0596 623315
E: info@aswa-welzijn.nl
W: www.aswa-welzijn.nl
of
Postbus 81
9900 AB Appingedam

Tijd:
13:00 - 17:00

Maximaal aantal plaatsen:
10

Locatie(s)

ASWA-Gebouw


Adres:
Burgemeester Klauckelaan 16, 9902 KZ Appingedam

Meer info

Zaal 17 Biljartzaal


Activiteitrubrieken

Spel & OntmoetenData

Frequentie:
eenmalig maandag 4 september 2017

U kunt meer informatie over deze activiteit krijgen als u een eigen homepage ( =agenda) heeft. Om éénmalig hiervoor een login aan te maken dient u zich eerst aan te melden. Ga hiervoor naar aanmelden.


Boeken

Als u een login heeft aangevraagd ( dit is uw emailadres als gebruikersnaam) en uw zelf gekozen wachtwoord, kunt u inloggen op uw eigen agenda. Deze login kan door de computer worden onthouden. Bij een volgend bezoek aan deze promotiepagina kunt u dan direct inloggen.